Közel 10 éve vagyunk jelen a piacon.

plasztikkartya.net a magyar piac meghatározó plasztikkártya gyártója.Közel 10 éve vagyunk jelen a piacon. A sokéves tapasztalat, a piac nagy ismerete és az ügyfelek javaslataira való nyitottság alapján a legmodernebb megoldásokat kínáljuk.

Különféle típusú plasztikkártyákat gyártunk. Az alap kártyákon felül elérhetőek cégünknél a mágnes, RFID, arany, ezüst, gyöngyház kártyák is. A kártyákat elláthatjuk sorszámmal, Qr kóddal, vonalkóddal, hologrammal is! Tervezünk, gyártunk, személyre szabunk! Számíthat ránk a kezdetektől a késztermék leszállításáig. Grafikusaink készséggel segítik, milyen trendek uralkodnak az iparágban. A gyártási részlegünk mindent megtesz annak érdekében, hogy megoldásaink minősége a legmagasabb legyen. Ezen felül – az Ön javaslatai szerint – a terméket személyre szabják.

A plasztikkártyák a marketing modern elemei. Emelik a vállalat presztízsét és részt vesznek az imázs kialakításában, megkönnyítik az ügyfélszolgálatot és ösztönzik a vállalat szolgáltatásainak folyamatos használatát. Cégünk hatékonyan kiegészíti ötleteit javaslataival, hogyan jusson előnyhöz a versenytársaihoz képest. Plasztikkártyákon alapuló multifunkcionális megoldásokat kínálunk, melyek modern és tartós hirdetési és vállalkozási formát eredményeznek. A modern gépeink lehetővé teszik, hogy a legkülönbözőbb kártyákra vonatkozó megrendeléseket is teljesítsük.

A hagyományos kártyáktól kezdve a modernebb megoldásokig, mágneses, chipes és érintés nélküli kártyák formájában. Gépparkunk segítségével költséghatékonyan tudjuk előállítani kártyáit a kis mennyiségektől a több ezres megrendelésig. Kártya gyártóként garantáljuk szolgáltatásaink magas színvonalát. Kiváló minőségű alapanyagaink neves és bevált európai beszállítóktól származnak. Tevékenységünket megerősíti az a bizalom, hogy számos vállalkozás, üzlet, kis és nagykereskedelmi lánc is használja kártyáinkat! Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg átfogó referencia anyagainkkal melyek  minden bizonnyal megerősítik jó véleményünket az ügyfelek körében.

Szólj hozzá!